Megújul a Jásztej!

Megújult köntösbe öltözik az egyik legrégebben gyártott tejtermék márkánk, a Jásztej. Ez a tejtermékcsalád elsősorban a Jászságban ismert és széles körben keresett termékcsaládunk. A régi arculatból visszaköszön a márka logójának központi eleme a jászkürt, amit ma "Lehel-kürtje" néven őriznek Jászberényben. A Jásztej termékcsaláddal továbbra is az alapvető tejtermékeket kínáljuk a vásárlóink és fogyasztóink részére. Az új arculatú Jásztej termékeinket 2022 nyarán vezetjük be.

TOVÁBB
KÜLDETÉSÜNK
Magyarország egyik meghatározó tejipari vállalataként vállalatunk küldetése, hogy termékkínálatunkon keresztül segítsük az egészséges életmódra törekvő, tejet és tejtermékeket naponta fogyasztók széles körét.
TOVÁBB
TÖRTÉNETÜNK
A Naszálytej Zrt. története több évtizedre nyúlik vissza. Cégünk telephelyén 1976-ban kezdte meg működését a Váci Tejüzem, amely elsősorban Vácot és környékét látta el alapvető tejtermékekkel. A tejüzemet 1991-ben privatizálták, 1998-ban pedig tulajdonosváltás történt, amellyel kezdetét vette vállalatunk mai napig is tartó modernizációja és fejlődése.
TOVÁBB