Our history

A Naszálytej Zrt. története több évtizedre nyúlik vissza. Cégünk telephelyén 1976-ban kezdte meg működését a Váci Tejüzem, amely elsősorban Vácot és környékét látta el alapvető tejtermékekkel. A tejüzemet 1991-ben privatizálták, 1998-ban pedig tulajdonosváltás történt, amellyel kezdetét vette vállalatunk mai napig is tartó modernizációja és fejlődése.

A következő években megújult feldolgozó technológiánk és bővült a kapacitásunk, új, korszerű gépsorokat állítottunk üzembe. A technológiai fejlesztésekkel párhuzamosan megszülettek „brandjeink”, amelyek ma már országszerte ismertek, keresettek és kedveltek a fogyasztók körében.

Vállalatunk sok évtizedes történetében 2013. jelentett új kezdetet, amikor a hazai élelmiszeriparban meghatározó érdekeltségekkel rendelkező, cégünk hosszú távú fejlesztése iránt elkötelezett tulajdonosi kör vette át a Naszálytej Zrt. irányítását. Tulajdonosaink fejlesztési stratégiájának megfelelően 2013. szeptemberében a Naszálytej Zrt.-be beolvadt a Jásztej Zrt.

Vállalatunk több évtizedes fejlődésének történetében talán a legfontosabb mérföldkő 2015. szeptembere, amikor megvásároltuk a Minna Zrt. miskolci tejfeldolgozó üzemét. E nagyszabású akvizíció révén, amellyel közvetett módon többszörösére nőtt feldolgozó kapacitásunk és tovább bővült termékportfóliónk, a magyar tejipar egyik legdinamikusabban fejlődő és meghatározó szereplőjévé váltunk.