School milk program

Fő termékünk, a tej által kiváló eszközzel rendelkezünk ahhoz, hogy az óvodás- és iskoláskorú gyermekek fejlődéséhez, egészségesebb felnőtté válásához hozzájáruljunk. Éppen ezért, már több mint 10 éve veszünk részt az iskolatej programban és évről évre nő a vállalatunk által ellátott iskolák, óvodák és gyermekek száma.

A magyar állam és az EU támogatásával megvalósuló iskolatej program fő célkitűzései vállalati stratégiánkkal és politikánkkal azonos feladatokat fogalmaz meg, többek között:

  • jó minőségű, egészséges élelmiszerek – tej-, és tejtermékek –  fogyasztásának ösztönzését,
  • az óvodás és általános iskolás korosztályú gyerekek tej-, és tejtermék fogyasztási szintjének hosszú távú emelését, valamint a gyerekek ismeretének növelését a különböző tej-, és tejtermékekről,
  • a gyerekek egészséges életmódhoz kötődő nevelését. Az egészséges táplálkozási szokások kialakítását, gondolkodás és szemléletformálás mellett, a gyerekek egészségi állapotának és életminőségének javítását.

Az iskolatej programhoz készített honlapunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy ott mind a gyermekek, mind a szülők, mind a pedagógusok megfelelő információt kapjanak az iskolatej programról.

www.iskolatej.hu