Our awards

Meggyőződésünk, hogy társadalmi felelősségvállalásunk elengedhetetlen ahhoz, hogy az üzleti életben is sikereket érjünk el. Vállalatunk az elmúlt évek során számos díjban, elismerésben részesült, amelyekre egytől egyig büszkék vagyunk.

 

  • Laktózmentes tejtermékcsaládunk, a Magic Milk kifejlesztéséért és folyamatos bővítéséért vállalatunk 2011-ben elnyerte az Odafigyelés Díjat, valamint a teljes termékcsalád Magyar Termék Nagydíjban részesült.
  • Biotermékeink kiemelkedő minőségének elismeréseként 2010-ben a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet és Év Bioterméke minősítést, illetve Biokultúra díjat, 2011-ben a Superbrands díjat, 2012-ben pedig a Magyar Termék Nagydíjat kaptunk.
  • Az üzleti eredményeink elismeréseként 2009-ben a Pegazus Díjat, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis-és középvállalkozásainak rangos elismerését, 2010-ben a Budapest Bank Partnerdíját, a példaértékűen működő kis- és középvállalkozások kitüntetését vehettük át.
  • Vállalatunk megkapta az OMÉK Élelmiszeripar Ágazati díját, díjazottja lett a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatnak, elnyerte az Aranyhomok Expo Nagydíjat és a ProvaRandevú Új Termék Nagydíjat is. Vác városa a város gazdasági fejlődéséért oklevéllel tüntette ki cégünket.