Díjaink és elismeréseink

Meggyőződésünk, hogy társadalmi felelősségvállalásunk elengedhetetlen ahhoz, hogy az üzleti életben is sikereket érjünk el. Vállalatunk az elmúlt évek során számos díjban, elismerésben részesült, amelyekre egytől egyig büszkék vagyunk.

 

  • Laktózmentes tejtermékcsaládunk, a Magic Milk kifejlesztéséért és folyamatos bővítéséért vállalatunk 2011-ben elnyerte az Odafigyelés Díjat, valamint a teljes termékcsalád Magyar Termék Nagydíjban részesült.
  • Biotermékeink kiemelkedő minőségének elismeréseként 2010-ben a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet és Év Bioterméke minősítést, illetve Biokultúra díjat, 2011-ben a Superbrands díjat, 2012-ben pedig a Magyar Termék Nagydíjat kaptunk.
  • Az üzleti eredményeink elismeréseként 2009-ben a Pegazus Díjat, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis-és középvállalkozásainak rangos elismerését, 2010-ben a Budapest Bank Partnerdíját, a példaértékűen működő kis- és középvállalkozások kitüntetését vehettük át.
  • Vállalatunk megkapta az OMÉK Élelmiszeripar Ágazati díját, díjazottja lett a Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatnak, elnyerte az Aranyhomok Expo Nagydíjat és a ProvaRandevú Új Termék Nagydíjat is. Vác városa a város gazdasági fejlődéséért oklevéllel tüntette ki cégünket.