Functional foods

A Naszálytej Zrt. piacvezető a bio- és a laktózmentes tejtermékek szegmensében. Termékstratégiánknak meghatározó eleme ugyanis, hogy az egyre tudatosabban választó és egyre egészségesebben táplálkozó fogyasztók számára olyan élelmiszereket kínáljunk, amelyek elősegítik az egészséges táplálkozást vagy funkcionális élelmiszerként különleges fogyasztói igényeket elégítenek ki.

Magyarországon vállalatunk gyártott először bio tejtermékeket és a mai napig piacvezető ezen a területen. Zöldfarm termékcsaládunk kínálatával a természetes és egészségtudatos táplálkozás iránt nyitott fogyasztókat kívánjuk megszólítani. Az ökológiai gazdálkodásból származó tejet minden más tejtől elkülönítve, megkülönböztetett gondossággal kezeljük és a fejéstől számított 12 órán belül, kíméletesen dolgozzuk fel, hogy a különleges beltartalmi értékek változatlanul megmaradjanak.

Vállalatunk a laktózmentes tejek és tejtermékek szegmenségben is piacvezető pozíciót tölt be. Több, mint 20 évvel ezelőtt, saját szabadalom alapján mi készítettünk Magyarországon először laktózmentes tejet, melynek 100 grammjában 0,1 grammnál is alacsonyabb a tejcukor mennyisége. Magic Milk termékcsaládunk a laktózmentes tejtermékek Magyarországon legszélesebb választékát kínálja a laktózérzékenységgel élő fogyasztók számára, akiknek így nem kell nélkülözniük étrendjükből a tápláló és egészséges tejtermékeket.

A Toffini márkanévvel gyártott friss szójatermékeinket – amelyekben a szárított szójatermékekkel ellentétben megtalálhatóak a szójabab összes értékes összetevői – ajánljuk többek között a tejfehérje érzékeny fogyasztóinknak is, hiszen számukra kitűnő választás lehet a megfelelő fehérje pótlására.