Főoldal » Szójatermékek
Szójatermékek

 

 

A reformtáplálkozás és a vegetarianizmus térnyerésével hazánkban is egyre nagyobb igény mutatkozik a friss szójatermékek iránt, melyekben – a szárított szójatermékekkel ellentétben – megtalálhatóak a szójabab összes értékes összetevői. Friss szójatermékeink alapanyaga magyar szójabab, mely garantáltan nem génmanipulált és ionizált sugaraktól mentes.

 

 

Gazdag: lecitinben, fehérjében, rostanyagban, fitoösztrogénben, ásványi anyagokban, telített zsírsavakban, esszenciális aminosavakban.

Nem tartalmaz: koleszterint, tejfehérjét, tejcukrot, glutént, cukrot, sikért.

 

A Toffini termékcsaládunkat ajánljuk azoknak a fogyasztóknak, akik laktózérzékenyek, tejfehérje- érzékenyek, lisztérzékenyek, galaktozémiások, diabéteszesek, köszvényesek, májbetegek vagy csak egészségesen szeretnének táplálkozni. Kedvező hatást gyakorolnak a szív- és érrendszeri megbetegedés esetén, a csontritkulás megelőzésében, a koleszterin szabályozásában, a stressz ellen, cukorbetegség esetén, vesebetegségnél, a változás korában, valamint a daganatos betegségek gyógyításában. 

 

Kíváló tofu recepteket talál a http://www.magdireceptek.blogspot.com -on! Tovább a blogra.

 

 

Tofu

A világon az egyik legnépszerűbb szójatermék a tofu, amely sajtkészítési eljárással készül. Abban különbözik a ma divatos reformélelmiszerek többségétől, hogy gyártása több mint 2000 éve ismert a Távol-Keleten, ahol ma is értékes, kedvelt élelmiszer. Kitűnő teljes értékű fehérjeforrás, amely lelki nyugalmunkat, kiegyensúlyozottságunkat biztosítja, testi-lelki erőt ad, egészségünket szolgálja.

 

Ez az egzotikus, semleges ízű, koleszterinmentes alapanyag a konyhaművészet bármely fűszerének felhasználásával az ízesítések végtelen változatát biztosítja, így sós és édes ételek is készíthetők belőle. Bármely nemzeti konyhakultúrába alapanyagként beilleszthető, akár a hagyományos magyar konyha teljes skáláját megalkothatjuk vele. Felveszi azoknak az élelmiszereknek az ízanyagát, amelyekkel együtt készíthető.

 

Rövid párolási, sütési időt igényel, a főzés során nem veszít értékeiből. Semleges íze miatt több fűszert igényel. A magyaros ízeket kedvelő fogyasztóknak cégünk kifejlesztette az ízesített tofukat, melyek nyersen fogyasztva is élvezetesek, valamint számtalan étel készíthető belőlük.

 

Tárolás: ha felbontotta a tofut, de egyszerre nem fogyasztotta el, akkor friss vízzel teli edényben a hűtőben még napokig eláll. Toffini Tofu termékeinket vacuum csomagolásban hozzuk forgalomba, mely hűtött környezetben akár 30 napig is frissen tartja a kiváló minőségű tofut.


 
 
Toffini Tofu natúr
300g dobozos  
 
 
Toffini Tofu natúr
300g zacskós


Toffini Tofu füstölt

300g dobozos 


Toffini Tofu füstölt
300g zacskós 


Toffini Tofu pritaminpaprikás

300g dobozos 


Toffini Tofu pritaminpaprikás

300g zacskós


Toffini Tofu metélőhagymás
300g dobozos

Toffini Tofu metélőhagymás
300g zacskós

 

 

 

Bio Tofu

A Toffini biotofu termékcsalád ötvözi a Toffini Tofu termékcsalád előnyeit a bio élelmiszerek előnyeivel. A bio- módon termelt szójabab optimális mértékben tartalmazza mindazt, amire a szervezetünknek szüksége van. "Élő" talajban terem, ahol a talajtermékenységet komposzttal, istállótrágyával, vetésforgóval tartják fenn. Nem kerülnek káros "vegyszerek" a terményekbe. A bio Toffini termékcsalád gyártásához csak és kizárólag bio alapanyagokat használunk ilyen formán természetes füst aromát amely keményfa keverék elégetésével felszálló füst, vízben való beoldásával nyert természetes készítmény, valamint a bio medvehagymát melynek csodaerejére elnevezése is utal. A szájhagyomány szerint még a medvéket is kicsalogatja téli álmukból. Értékes hatóanyagainak köszönhetően kiváló erősítőszer, az érfalak tisztítása révén szívvédő hatású, méregtelenítő kúrák hatékony gyógynövénye.

 
Toffini Bio Tofu natúr Toffini Bio Tofu natúr
300g dobozos 300g zacskós
   
Toffini Bio Tofu füstölt Toffini Bio Tofu füstölt
300g dobozos 300g zacskós
   
Toffini Bio Tofu medvehagymás Toffini Bio Tofu medvehagymás
300g dobozos 300g zacskós
   
   

 

 
Átlagos tápérték 100 g termékben 
  energia fehérje szénhidrát zsír
Toffini tofu natúr 300g 365,4 kJ (87 kcal) 10,0 g 0,5 g 5,0 g
Toffini tofu füstölt 300g 365,4 kJ (87 kcal) 10,0 g 0,5 g 5,0 g
Toffini tofu pritaminpaprikás 300g 365,4 kJ (87 kcal) 10,0 g 0,5 g 5,0 g
Toffini tofu metélőhagymás 300g 365,4 kJ (87 kcal) 10,0 g 0,5 g 5,0 g
Bio Toffini tofu natúr 300g 365,4 kJ (87 kcal) 10,0 g 0,5 g 5,0 g
Bio Toffini tofu füstölt 300g 365,4 kJ (87 kcal) 10,0 g 0,5 g 5,0 g
Bio Toffini tofu medvehagymás 300g 365,4 kJ (87 kcal) 10,0 g 0,5 g 5,0 g
 
 
Termékeink országosan megvásárolhatók az Auchan, Tesco, Spar, Interspar, CBA és COOP üzletekben valamint a bio boltokban.
 
Oldal nyomtatása