Vegán csokis “sajttorta”-kehely
Hozzávalók:
Csokis krém:
- 300 g natúr Toffini tofu
- 100 g cukormentes étcsoki
- édesítő ízlés szerint (én porrá őrölt eritrit-stevia édesítőt használtam, de haszálhattok nyugodtan pl. folyékony steviát is és akkor nem kell porrá őrölni az édesítőt J )
- egy csipet só
- 1 ek. holland kakaópor
- egy kevés növényi tej (kb. 50 ml)
- 50 g zabpehelyliszt
- 15 g eritrit*
- 10 g eritrit-stevia édesítő*
- 20 g holland kakaópor
- 1/2 tk. sütőpor
- egy csipet szódabikarbóna
- egy csipet só
- 75 ml növényi tej
- 65 g hozzáadott cukortól mentes almapüré
- 25 g mogyoróvaj
- 1/2 tk. citromlé/almaecet
- pár csepp vaníliás ízesítőcsepp
- +40-50 g apróra vágott cukormentes étcsoki
- 100 ml növényi tejszín
- 50 g cukormentes étcsoki apróra vágva
- pár csepp stevia
- egy csipet só