Mogyoróvajas- kókuszos pite
Hozzávalók:
Alap
- 70g cukormentes Gullon keksz (lehet GM keksz is)
- 100g sós földimogyoró
- 3g négyszeres édesítő vagy eritrit
- 10ml olvasztott margarin
- 150g Natúr Toffini tofu
- 200ml kókuszkrém (konzerv, vagy dobozos, előtte hűtsd le, hogy elváljon egymástól a fehér krém, és a kókuszvíz, nekünk a sűrű krém kell)
- 10db vajpuha (vagy vízbe áztatott) datolya/datolya paszta
- 90g mogyoróvaj (lehetőség szerint smooth, de crunchy-val is működik)
- 50ml növényi tej (ha nehezen vinné a robotgép, lehet hozzá még adni, de ne legyen túl folyós a krém)
- Pár csepp vanília aroma
- +20g édesítőszer
- Csokiöntethez kb. 9 kocka étcsokoládé