Mogyoróvajas „sajttorta” pohárkrém

Hozzávalók: Morzsa
  • 60 g zabpehely picit lepiritva
  • 40 g pekándió lepiritva
  • csipet só
  • 25 ml juharszirup
  • 30 ml mogyivaj
  • (vagy cukormentes zabkeksz orzsa, esetreg granola)
Mogyoróvajas  krém
  • 150 g natúr tofu
  • 100 g kesudió - éjszakára vízbe áztatva (szárazon kimérve)
  • Pici vanília aroma
  • 50 ml juharszirup
  • csipet só
  • 80 g folyékony mogyoróvaj
  • 170 ml növényi ital
  Karamell krém (erős mixerben összemixelve)
  • 10-12 db friss húsos datolya (110-120g)
  • 70 g folyékony mogyoróvaj
  • 100 ml víz
(vagy ízlésünknek megfelelő karamell öntet) Csokiöntet:
  • Ízlés szerint olvasztott étcsoki
Nézd meg a videót, hogyan tudod elkészíteni! katt ide Érdemes 4 kisebb adagra osztani, mert nagyon laktató desszert.   recept és kép: Herold Szimonetta